Badkamerrenovatie

badkamerrenovatie

Droomt u van een aangename ontspanningsruimte? Wij plannen graag met u mee! De badkamer is  veruit de meest benutte ruimte in huis. Een goede voorbereiding is bijgevolg essentieel. Een correcte uitvoering van de planning is daarom ook belangrijk.

Voor badkamerrenovatie bieden wij u een totaalpakket aan. Dit kan gaan van het volledig of deels uitbreken van de bestaande badkamer, tot het volledig plaatsen van de nieuwe badkamer met toestellen en toebehoren.

Tezamen met u stellen wij een stappenplan op om de uitvoeringstermijn zo kort mogelijk te houden. Een badkamerrenovatie is immers een ingrijpende renovatie. Het renoveren van een bestaande badkamer vergt een andere aanpak dan de installatie van een extra badkamer.

Naargelang de situatie dienen bestaande vloeren uitgebroken te worden en nutsleidingen verlegd of aangelegd te worden. Vloeren en muren dienen herbetegeld te worden. Misschien wenst u ook een extra raam of een andere deurtoegang?

Tevens dienen keuzes gemaakt te worden naar materiaal toe. Bad, douche of beide. Waarom ook niet opteren voor een inloopdouche? Een badkamer dient 15 tot 20 jaar mee te gaan en dient bijgevolg te anticiperen naar de gezinssituatie over 10 jaar.

Bij al deze keuzes staan wij u bij met onze 20 jaar expertise.

badkamer3

badkamer4

badkamer5

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

CONTACTEER ONS