renovatiewerken

Heeft u plannen om verbouwings- en/of renovatiewerken uit te voeren aan uw woning? Dan bent u bij Steppe Jan & Co aan het juiste adres! Zowel voor kleine als voor grote verbouwingswerken, denken wij graag mee met onze opdrachtgever. Neem het zekere voor het onzekere en ga in zee met een geregistreerd aannemer renovatiewerken. Zo bent u niet alleen zeker van een professionele eindafwerking maar mag u er ook op rekenen dat uw project correct binnen het vooropgesteld budget afgewerkt wordt. Renovatiewerken delen wij onder in 3 categorieën: verbouwing van een woningaan- en uitbouw van een woning en gevelrenovatie.

Verbouwing van een woning

Hieronder verstaan we het creëren van extra leefruimte(s) binnen een bestaand woonvolume, badkamerrenovaties alsook totaalrenovaties.

renovatie2

Aan- en uitbouw van een woning

Dit zijn uitbreidingen aan een bestaande woning. Dit kan een bijgebouw zijn of een veranda. Uitbreidingen zijn veelal onderworpen aan stedenbouwkundige verplichtingen.

renovatie3

Gevelrenovatie en -isolatie

Voor gevelrenovatie werken wij met Iso-façade. Iso-façade is een totaalsysteem waarbij in 1 beweging de gevel geïsoleerd wordt en bekleed wordt met steenstrips. Dit systeem is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Door het ruime assortiment aan steenstrips is Iso-façade aanpasbaar aan alle bouwstijlen. Afhankelijk van de mogelijkheden en de te behalen energiewaarden wordt de dikte van de isolatieplaten bepaald.

Stedenbouwkundige vergunning voor renovatiewerken?

Voor heel wat renovatiewerken is geen stedenbouwkundige vergunning vereist. Werken welke de stabiliteit van de constructie beïnvloeden alsook uitbreidingswerken, zijn daarentegen wel onderhevig aan een stedenbouwkundige vergunning. In dergelijke gevallen is de tussenkomst van een architect eveneens verplicht. Ook hier staan wij u met raad en daad bij en delen wij graag onze expertise met u!

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

CONTACTEER ONS