cellenbeton

De vraag naar lage energiewoningen en passiefhuizen zit in stijgende lijn. Dat er op vandaag niemand nog twijfelt aan energiezuinig bouwen staat buiten kijf. Door te kiezen voor een nieuwbouw, verzekert u zich van het beste resultaat. Met Steppe Jan & Co kiest u bovendien voor een aannemer met 20 jaar vakmanschap & ervaring. Van traditionele woningbouw tot villabouw. Klassiek of modern. Gerealiseerd met cellenbeton of met traditionele bouwmaterialen (baksteen en harde isolatieplaat).

Ons bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in het werken met cellenbeton. Hiervoor werken we samen met Cellumat. Andere bouwtechnieken gaan we zeker niet uit de weg. Ook hiervoor kan u op ons als aannemer een beroep doen bij uw nieuwbouw.

De voordelen van cellenbeton:

  • Hoge Isolatiewaarde (Cellumat levert de beste thermisch isolerende blokken)
  • De beste garantie om koude bruggen te vermijden
  • Hoog thermisch comfort (warm in de winter; koud in de zomer)
  • Makkelijk bewerk- en hanteerbaar
  • Hoge draagkracht (probleemloos 4 verdiepen hoog bouwen)
  • Onontvlambaar en onbrandbaar
  • Luchtdicht (de volle blokken garanderen de luchtdichtheid van de woning)
  • Geluidsisolerend

cellenbeton

Gezien de grootte en de hoge isolatiewaarde van de blokken kan er supersnel gebouwd worden en dit zonder extra isolatiemateriaal. Kortom, de eigenschappen van cellenbeton sluiten mooi aan bij onze hedendaagse samenleving waar duurzaamheid, energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel gedragen worden.

Het realiseren van een nieuwbouw met traditionele bouwmaterialen daarentegen is meer tijdsintensief, maar daarom niet minder duurzaam. Uw architect helpt u bij het maken van de beste keuze voor uw project.

Prijzen variëren naargelang grootte van het project alsook de gebruikte materialen. Een duurzame en energiebewuste nieuwbouw hoeft echter niet duur te zijn. Ook de overheid doet een duit in het zakje. Talrijke premies geven de kandidaat-bouwer bovendien een duwtje in de rug.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

CONTACTEER ONS